Nyheter

Nyhetsarkiv

Onsdag

Haft en lugn dag hemma på förmiddagen med skoningar och långsamkörningar. Vid lunch kom regnet, riktigt oväder. Tycker sommaren kan komma nu!
Igår var vi på Lindesberg och tävlade med fina prestationer,

Hermine Boko- fick ett lopp i kön. Gick godkänt som 4a. Dåligt tempo gjorde att det var svårt att ta något.

Cab Hornline- överraskade alla med sin startsnabbhet och ledde varje meter av sitt lopp i ohotad stil. Otroligt vad fin han var i en snabb avslutning! Grattis Rickard Eriksson och Robban.

Ckaktar de Vandel- fick äntligen utdelning på sin fina form han visat i skymundan. Var helt överlägsen i loppet och vann finåkandes!

Greatandeasy CC- var ute i stentufft lopp med hårt tempo hela vägen. Gjorde det bra i skymundan.

Ikväll har vi haft en häst till start på Solvalla.

Young Da Vici- fick ett lugnt lopp och kördes egentligen bara sista 300 metrarna. Han gjorde det jättebra som 4a och gick väldigt fort sista biten. Bra uppladdning inför E3- kvalet.

Ha en trevlig kväll!

Resultat

I fredags var vi på Romme och tävlade, fyra hästar var med men tre av dom fick starta.

Tänker inte ens kommentera Game Bokos utkörning, så dåligt!

Xylona GT- kördes resolut till spets och väl där släppte hon ingen i närheten. Sprintade undan sista 500 metrarna i snygg stil. Grattis Stall GT!

Young Prince- fick ett fint lopp i rygg på ledaren. Tempot var lite väl lågt för hans del, låg på en del och ödslade krafter. Bra som 3a.

Xceed GT- fick ett för honom otacksamt lopp. Gjorde det helt ok som 5a.

Måndag

Vilken måndag vi haft, fullt ös medvetslös! 😉 Förmiddagstrav på Lindesberg imorgon gör så vi körde undan det mesta idag. Fem turer fortkörning i sanden och på rakbanan! Regnet kom inatt så vi har klarat oss under dagen som tur är.
Vi har vildsvinsproblem här i skogarna, kryllar av dom. Var nära att en hoppade upp i vagnen idag, otäcka djur. Vi har jägare här flera gånger i veckan som skjuter men dom är envisa och kommer tillbaka ändå. 10 st skjutna på mindre än en månad. Huua!

Hästarna förberedda inför morgondagen och grejerna putsade, får hoppas vädret är på vår sida imorgon också!

Ha en trevlig kväll!

Onsdag


Onsdag och inget Solvalla, hör inte till vanligheterna. Mysiga skogsturer med hästarna och småpyssel i stallet istället. Blir en hemmakväll, promenad till slottet kanske!
Vi tävlade hemma på Sundbyholm igår med två hästar.

HERSEY BOKO- galopperade kort efter start men gick ett godkänt debutlopp.

GUGGENHEIM- visade lite uppåtform och gjorde det bra som 4a.
Banan var inte till någon fördel för någon av hästarna så vi är nöjda!

Travfritt och full träningsdag imorgon, fredag tävlar vi på Romme med fyra hästar.

Ha en skön onsdag!

Lördagkväll!

Hemma igen efter en bra dag på Solvalla! ☀️
Vilka prestationer vi fick se idag, en värdig vinnare av Sweden-Cup och världsrekord i Harper Hanoverslopp. Bra uppvärmning inför morgondagen!

Våra hästar då,
NAPPA SCAR- var enligt Örjan som en tickande bomb och klarade inte av att reda ut energin så galopperade. Surt! Örjan var annars väldigt nöjd så vi bryter ihop och kommer igen!

ORDER TO FLY- vilken hedershäst han har utvecklats till. Vi var lite oroliga hur han skulle hantera all publik och uppståndelse. Han värmdes lugnt i rygg på Nappa och det var inga problem. Fick ett perfekt lopp och utmanade en heroisk Queer Fish som var oslagbar för dagen. Vi är jättenöjda med andraplatsen och 110 000kr. Detta innebär nu att vår fina fux är uppe i Gulddivisionen!

Imorgon jobbar vi hemma på gården och följer travet intensivt via tv.
Ha en trevlig kväll!